Politica de Confidențialitate folie-geam.ro

Politica de Confidențialitate – Folie-Geam.ro Ultima actualizare: Aprilie 2024

Bine ați venit pe Folie-Geam.ro! Ne preocupă protejarea confidențialității și securității datelor dvs. personale. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați sau utilizați site-ul nostru.

 1. Colectarea și Utilizarea Informațiilor La Folie-Geam.ro, colectăm diverse tipuri de informații pentru a vă oferi o experiență mai bună și pentru a vă oferi serviciile noastre. Aceste informații pot include:
 • Informații despre dispozitivul și browserul dvs., cum ar fi adresa IP, locația geografică și tipul de dispozitiv;
 • Informații pe care le introduceți pe site-ul nostru, cum ar fi adresa de e-mail sau alte detalii de contact;
 • Informații despre activitatea dvs. pe site-ul nostru, inclusiv paginile vizitate și interacțiunile cu acestea.

Utilizăm aceste informații în scopurile următoare:

 • Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru;
 • Pentru a vă furniza serviciile noastre și pentru a răspunde solicitărilor dvs.;
 • Pentru a vă trimite comunicări comerciale și buletine informative, dacă sunteți de acord să le primiți.
 1. Partajarea Informațiilor Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute în prezenta politică de confidențialitate sau conform legii aplicabile.

 2. Drepturile Utilizatorilor Vă acordăm drepturi legale cu privire la datele dvs. personale, inclusiv dreptul de acces, rectificare, ștergere și opoziție la prelucrarea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări referitoare la confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

 3. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate. Orice modificări vor intra în vigoare odată cu publicarea versiunii actualizate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări.

 4. Contact Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această politică de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon specificat pe site-ul nostru.

Vă mulțumim că ați ales Folie-Geam.ro!

Scroll to Top