Folie de Geam Oglindă Silver 20: Performanță Energetică și Durabilitate Excepțională

Eficiența Energetică a Foliei Silver 20 Interior

Într-o lume în care eficiența energetică și durabilitatea devin priorități din ce în ce mai mari, alegerea unei folii pentru geamuri care oferă nu doar intimitate, ci și performanțe energetice superioare, este esențială. Folie de geam oglindă Silver 20 se remarcă prin caracteristicile sale impresionante, oferind o soluție optimă pentru clădiri rezidențiale și comerciale.

Caracteristici Superioare de Performanță

Folia Silver 20 Interior este proiectată pentru a fi aplicată pe partea interioară a geamurilor, ceea ce o face mai rezistentă la condițiile meteorologice și alungă nevoia frecventă de înlocuire comparativ cu foliile montate exterior. Unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale foliei Silver 20 este durata sa de viață extinsă, de peste 10-15 ani, subliniind astfel un angajament pe termen lung față de durabilitate și reducerea amprentei ecologice.

Performanța energetică a foliei Silver 20 este deosebit de notabilă:

  • Lumina Vizibilă Transmisă este de doar 18% pentru geam simplu și 17% pentru geam dublu, optimizând confortul în interior prin reducerea intensității luminii solare directe.
  • Lumina Vizibilă Reflectată atinge 62% în interior și 61% în exterior, contribuind la o reducere semnificativă a căldurii transferate prin ferestre.
  • Transmisia Razelor Ultraviolete este minimizată la 1%, protejând interioarele împotriva decolorării și a deteriorării cauzate de soare.
  • Absorbția Energiei Solare se situează la 32% pentru geam simplu și 38% pentru geam dublu, ajutând la menținerea temperaturilor stabile în interior fără costuri excesive de răcire.
  • Emisivitatea de 0.71 ajută la menținerea căldurii în interior pe timp de iarnă, reducând costurile de încălzire.
  • Reducerea Strălucirii și Energia Totală Respinsă sunt de asemenea impresionante, cu 80% reducere a strălucirii pentru geam simplu și o respingere a energiei de 78% și 70% respectiv.

Avantaje Pe Termen Lung

Prin utilizarea foliei Silver 20, utilizatorii beneficiază de o reducere considerabilă a costurilor energetice pe termen lung. Durabilitatea și eficiența sa energetică superioară transformă acest produs într-o investiție inteligentă și responsabilă pentru orice proprietate.

Folia de geam oglindă Silver 20 Interior este mai mult decât o simplă folie de intimitate; este o soluție avansată care promovează sustenabilitatea, confortul și eficiența energetică. Cu o garanție de până la 7 ani și disponibilitate în diverse dimensiuni, Silver 20 este alegerea ideală pentru cei care își doresc cea mai bună protecție și performanță pentru geamurile lor.

Scroll to Top